Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Seneste opdateringer fra 1roW - Denmark
Kategori: 1roW - Denmark
Oprettet: d. 3-4-2010 @ 04:12
Kommentarer: 3



Af: WaCkY

Det er ved at være et stykke tid siden at folket har fået en opdatering på hvad vi render og laver generelt, samt hvad vi laver på sitet. Denne informationstørke skal nu have sin slutning og vi giver jer nu et indblik i hvad der er opdateret og tilføjet i den forløbende tid.

1roW - Denmark, crewet og arrangementer
I tiden der er gået er der blevet arbejdet hårdt i vores Ledelse og Administration, da vi fra starten af år 2010 har oplyst alle om at dette år bliver et 1roW-år! Vi har tegnebrættet fyldt med sprængfarlige og helt sindsyge gode ideér som meget gerne skulle munde ud i at vi blæser vores brugere tilbage i stolen med fede arrangementer, endnu bedre brugerflade på vores site samt et community fællesskab der sparker r**! Allerede nu har vi mange ting på plads og nogen ting er allerede kommet ud til jer, men bare vent - i har det bedste til gode!

Når man har så mange ting igang kræver det at man har mandskabet til at få tingene til at ske, hvilket vi også har måtte sande. Derfor leder vi allerede nu på fulde kraft efter de personer der skal være med til at realisere vores mål for år 2010.
Allerede nu har vi været ude og hive vores første person ind i vores Ressource-crew, og dette er i form af Britta "Budda" Strikkertsen som fremover vil gå under titlen "Ressource 1roW - Events" og derved indgå i Kim "ZlasHeR" Andersen og Brian "Brisse" Sørensens team når det kommer til arrangering af events i 1roW - Denmark. Velkommen til Britta!

Som sagt, så er vi stadig igang med at rekrutere folk der vil være med til at gøre 1roW - Denmark til danmarks bedste community, så hvis du mener at du har noget du kan tilføje til vores crew, som vi bare ikke kan undvære, så skynd dig at skriv en ansøgning til wacky@1roW.dk. Det kan være DIG vi lige står og mangler!


1roW.dk - Sitet der bliver større og større
Hos vores webteam bliver der heller ikke sovet i timen. Vi har en konstant udvikling igang som nok aldrig stopper og derfor vil man også altid kunne finde nye ting, funktioner og andet godt på 1roW.dk.
Vi har i den seneste tid brugt mange krafter på at optimere allerede kendte funktioner og sider, som gør at vi kan have et mere stabilt, sikkert, fejlfrit og brugervenligt website.

Nogen af de vigtigste punkter i vores udvikling vil vi gerne opsummere for jer der måske ikke har lagt mærke til disse opdateringer.

Seneste opdateringer på 1roW.dk

  • Opdatering: Gallerierne
    Vores gallerier er nu opdateret med en ny visningsstruktur. Dette gør at man nu får et større billede at se på, både når man bladre igennem listen samt når man vælger stor visning af et billede. Alle andre funktioner såsom Slideshow, Send osv. vil stadig være at finde i galleriet.

  • Opdatering: Sikkerhed
    Vi har opdateret alle vores tilføjelsesfunktioner for at optimere sikkerheden på siden. Dette gør at man vil kunne opleve at man får en fejlmeddelse hvis man ikke har udfyldt nogen felter korrekt hvis man fx vil tilføje en opskrift. Dette kan også medføre at det man har skrevet bliver slettet, derfor anbefaler vi vores brugere at de tager en backup af deres tekst, i fx Notepad, før de afslutter deres tilføjelse.

  • Tilføjelse: Chat funktion!
    Dette er noget helt nyt på 1roW.dk. Vi har siden vi startede for 10 år siden floreret på IRC netværket Quakenet, dog er dette ikke en chatmetode der er helt brugervenlig for nybegyndere.
    MEN! Det er der lavet om på nu! Vi har implementeret en webudgave af chatklienten som er yderst let at bruge. Derved kan alle vores brugere der er logget ind på siden gøre brug af denne chat og komme ind til os på vores chatkanal og få en lille snak. Vi håber at folk vil tage dette til sig.
    Chatten kan findes i den øverste menu på siden, lige ved siden af forummet.

  • Opdatering: Om 1roW - Denmark
    Vores informationsside omkring organisationen har igennem længere tid stået hen i en håbløs tilstand. Denne er nu opdateret og har fået helt nyt design og meget mere information. Man kan derfor nu finde alt information om os på denne side i opdateret form.

  • Opdatering: Youtube Videos
    Vi har på vores Youtube sektion tilføjet en liste over de sidste 15 kommentarer der er givet til de tilføjede videoer. Denne liste kan findes på Youtube sektionens forside.

  • Tilføjelse: Nye informationer i profilerne
    Vi har nu tilføjet muligheden for at opgive ens Adresse, Post nr., TLF nr. (Mobil) samt TLF nr. (Arbejde/Ekstra). Disse oplysninger vil IKKE blive vist på ens offentlige profil og vil kun være tilgængelig for 1roW - Denmarks ledelse. Disse informationer er nyttige at udfylde hvis man er tilmeldt et arrangement, en konkurrence eller lign. da administrationen hurtigt vil kunne komme i kontakt med dig i tilfælde af aflysning, ændringer eller lign.

  • Opdatering: Diverse
    Udover de større projekter som er listet herover, så har vi også været igang med at rette småfejl rundt omkring på sitet. Dette indenbærer rettelse af stavefejl, funktionsfejl, designfejl og lign. samt diverse opdatering af systemet bag siden, såsom administrationssystemer og sikkerhedsopdateringer.

  • Som i kan se så har vi haft, og har stadig travlt med flere forskellige ting både her på siden, samt i vores crew af folk som er igang med at lave fede arrangementer og events til folket derude.

    Dette skulle meget gerne udspille sig i at i snarest vil blive bombet med informationer omkring nye tiltag, nye arrangementer i bare ikke kan sige nej til samt mange andre ting!

    Kan kun sige, GLÆD JER! :D

    Det var alt fra mig denne gang. Hvis der er nogen der har spørgsmål eller andet så er i velkommen til at kontakt mig!
    Links & ting med relation til dette indlæg
    1roW Chatten
    Administration & Staff
    Om 1roW - Denmark

    Af: ZlasHeR
    ZlasHeR
    1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Sted 2005 - Årets Veninde 2005 - 1roW Prisen 2005 Sportsdag 2008: Årets Fodboldspiller Vinder af Wii Bowling Turnering #2

    Det bliver så fedt et år nøj jeg glæder mig
    d. 3-4-2010 @ 14:07

    Besøg Profil

    Af: Brisse
    Brisse
    1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Årets spontane udbrud 2005 - Årets Privat fest 2005 - Årets Dans 2005 - Årets Charmetrold 2005 - Årets Tradition 2005 Sportsdag 2009: Årets Volleyball Spiller

    Dette år bliver året hvor alle hvors tanker og plander kommer ud i livet. Vel og mærke kun vis folk gider og gør det som de skal og hjælper der hvor der skal hjælpes...
    d. 5-4-2010 @ 15:52

    Besøg Profil

    Af: TeddaH
    TeddaH
    1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Vinder af Nytårskonkurrencen 2008

    Jeg glæder mig fakkertalt til et nyt 1roW.dk år! Skal nok blive godt at komme i sving igen! ;)

    Skidegodt skrevet Thååååååååmas!
    d. 6-4-2010 @ 17:10

    Besøg Profil

    Skriv kommentar
    Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
    Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

    Følg os også på:

    Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

    Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

    | Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

    1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums