Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Sidens historie
1roW v1.0 - Online fra år 2002
Den første hjemmeside der repræsenterede 1roW vil folk nok trække lidt på smilebåndet over, og det er da også "unikt" på sin egen måde. Den blev udviklet på 10eren i Næstved at WaCkY der havde sat sig for at bruge sine IT timer på at få 1roW online på WWW. Dette blev der så dette ud af, og man må sige at det er specielt, men noget for sig selv.
1roW v2.0 - Online fra år 2003
Efter et godt stykke tid med 1roW v1.0, så kom 2eren endelig på gaden. Design og indhold havde fået en opfriskning og der var lavet utrolig mange opdateringer. Det var også samtidig med denne side at sloganet "Danmarks sejeste sammenhold på tværs af net og land" opstod. Samtidig kunne Vennerne få deres egen profil for første gang, dog uden redigeringsmuligheder som først er kommet ved version 7.0.
1roW v2.1 - Online fra år N/A
Opdateringen kom sent hen i år 2003 og designet var færdiggjort og enkelte sider lavet da den blev skrottet til fordel for næste version, 3.1. Den nåede altså slet ikke at blive udgivet og har siden ligget i gemmerne. Det var her at Fun-stuff sektionen blev udviklet drastisk og samtidig trådte Pimboli ind af døren som 1roWs nye maskot. Disse ting blev så overført til næste version som er den næste på listen.
1roW v3.1 - Online fra år 2003
Da v2.1 var lagt på is, så kom v3.1 på banen sent hen i år 2003, og skiftet var tydeligt idet at siden var meget gfx præget og lagde standarden for de sider vi har set fra 1roWs side siden. Som sagt trådte Pimboli til som maskot (Hai Hai) og Fun-stuff sektionen eksploderede. Mange ting blev addet blandt andet Clan sektionen og designet blev brugt i en længere periode indtil v4.0 overtog i 2004.
1roW v4.0 - Online fra år 2004
Hjemmesiden her var vores første "portal lignende" site og er nyttigt blevet brugt siden vi kom online på domænet 1roW.dk. Her fik alle undersider et nyt look og profilerne blev kraftigt opdateret.
1roW v5.1 - Online fra år 2004
5.1 var en videre udvikling af version 4.0. Der blev her lavet sektioner på sitet så der var flere indgange til informationen. Dette gjorde at man kunne gå ind på en specifik url for at komme til den information man skulle bruge, uden undersider. Siden blev ligeledes meget bredere og større i designet, dog var det meste af indholdet det samme som på 4.0 siden. Det var også på denne side at PHP programmering begyndte at blive en del af sitet.
1roW v6.0 - Online fra år 2005
Denne version var et gennembrud, ikke bare for vores koder men også for 1roW. PHP programmeringen blev implementeret komplet og alle sider kørte via database. Det vil sige at alt var styret igennem adminsystemer så der ikke var så meget manuelt arbejde. Der kom selvfølgelig også et nyt design på, men det fulgte stadig samme stil som altid.
1roW v7.0 - Online fra år 2005
Hvis v6.0 var et gennembrud, så var 7.0 det ligeså meget. Denne gang blev Brugeroprettelse og selvstyring implementeret, så brugerne selv kunne styre deres profiler og derved også tilføje ting til sitet hvis deres rang var høj nok. Der blev udviklet mere og mere på dette site som ikke var så stort som man ser nu fra starten af. Ting som Funstuff, Helpdesk, Stats og meget mere kom først på hen af vejen.
1roW v8.0 - Online fra år 2007
Successen fra ver. 7.0 forsatte i ver. 8.0 hvor flere ting blev ændret, fjeret og tilføjet. Først blev tingene gennemgået kraftigt og alt det der ikke blev brugt røg ud samtidig med at en masse nye ting forbedrede brugervenligheden på sitet. Sitets største opdatering var implementeringen af 1roW - Exclusive som gjorde at administrationen kunne vælge hvem der skulle se forskelligt eksklusivt indhold. I Exclusive kom der flere ting, såsom gallerier med kommentarfunktion, Get Together arrangementssystem og meget mere.

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums