Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Navnet, 1roW

Navnet 1roW blev lavet som en forkortelse for "1st rank of Warriors" da organisationen blev oprettet. Men da selve gaming delen gik lidt nedad, så blev navnet skiftet til 1roW - Denmark, hvor "1roW" faktisk har samme betydning som forkortelsen har. "1st row".

Historien

Vi skal helt tilbage til dengang hvor henholdsvis "A" og "B" klasserne fra årgang 86 huserede på Kalbyrisskolen i Næstved for at få indblik i starten af 1roW organisationen.

Helt nøjagtigt skal vi se hen til slutningen af år 2000, nemlig d. 4. december 2000. Her blev 1roW grundlagt som en Counter-Strike klan hvor drenge fra begge af de omtalte klasser var med som "spillere".
Tiden gik for det meste på den lokale netcafe hvor man skød hinanden ned i den virtuelle verden, mens ens computerskærm blev svære og svære at se for tomme colaflasker.

Efter noget tid blev det lidt mere interessant at gå til fester i weekenderne, hvor man for første gang fik smagen for den gyldne væske på de grønne flasker.
Dette lagde grundlag for det første 1roW site, som kom op i år 2002 og som havde et indhold der var tæt på ingenting.
Derefter blev sitet hurtigere og hurtigere udviklet og er nu på det stadie som du sidder og ser på nu. Meget er forandret, men dog har 1roW stadig den samme charme som altid. En charme som vi kæmper for at bibeholde i fremtiden, og som vi håber leder ud i langvarige venskaber og gode minder vi kan sætte på lige netop denne side, så vi altid kan gå ind og tænke tilbage selvom vi er blevet lidt senile.

1roW, i dag

Som man kan se på vores historie, så har organisationen og folkene bag udviklet sig meget med årene, hvilket selvfølgelig giver et stort udfald i hvordan tingene bliver gjort.
Dette har også gjort at vi i dag står stærkere end nogensinde og er klar til at gøre vores visioner til virkelighed.
1roW - Denmark, 1roW - Events & 1roW - Gaming, som er de tre hovedafdelinger af organisationen, administreres i dag af en ledelse på 3 mand, en administration på 2 mand samt forskellige frivillige kræfter i vores Ressources team, der hjælper til når der er brug for det. Alt arbejde i organisationen udføres af frivillige som har indvilliget i at tage et ansvar for en position, eller som hjælper til når det brænder på.
Alle aktiviteter i 1roW - Denmark, 1roW - Events samt 1roW - Gaming er såkaldte "Non profit activities" som gør at organisationen ikke tjener på de ting der bliver lavet. Eventuelle overskud fra arrangementer og lign. bliver overført til andre aktiviteter indenfor organisationen.

Vores vision

I dag hvor 1roW - Denmark, 1roW - Events og 1roW - Gaming står stærkere end nogensinde har vi forventningerne og visionerne helt i top.
Med forskellige ændringer af den interne administration har vi gjort og stærke med de rigtige folk på de rigtige pladser, og det gør at vi har lagt aggressiv strategi for hvad der skal ske i fremtiden.
Vi vil lave de fedeste, bedste og mest attraktive arrangementer vi har mulighed for og vi vil gøre alt for at gøre det umulige.
Vores Gaming afdeling vil ligeledes kommer til at fremhæve sig med forskellige arrangementer i vores Gaming-Center, eventuelle lan arrangementer samtidig med at vores eSport Teams skal forbedres og rutiners.
Administrationen vil gøre alt for at det kommer til at lade sig gøre, og i vil se meget mere til dette i fremtiden.

Vores medlemmer

Hos os bliver vores medlemmer sat højest idet vi ved at vores organisation og community ikke ville eksistere hvis vores medlemmer ikke deltog til vores events, besøgte vores hjemmeside eller var aktive på forskellige måder som gør at vi kan forsætte de aktiviteter vi har i dag.

Vi siger derfor tak til alle vores medlemmer, støttepersoner og firmaer der sørger for at vores organisation kan forblive.

Information
Administration & Staff
Sidens Historie
Kontakt 1roW
Jobs i 1roW
Bliv Exclusive
Partnere
Link til os
Regler for brug

Ledelsen i 1roW
Ejer/Grundlægger:
Thomas Brudlykke

Leder, 1roW - Denmark
Kim Andersen

Leder, 1roW - Events
Brian Sørensen

Varemærker
Organisation:
1roW - Denmark
1roW - Events
1roW - Gaming
Team - 1roW
Guardians of Nothing

Koncepter
1roW - Exclusive
1roW - Get Together
1roW - Gaming Center
1roW - Opskrifter
1roW - Shoppen
1roW - GoN

Events
1roW - Sportsdag
1roW - Lan
1roW - Julefrokost
Brisses Havefest
1roW - Awards

… m.fl.
Bliv fan af 1roW!

1roW - Denmark på Facebook

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums