Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Regler for Brug af 1roW.dk
Ved brug af 1roW.dk hæfter brugeren for at nedstående regler overholdes og respekteres. Ved brug af funktioner der kræver brugeroprettelse bekræfter brugeren at reglerne er læst og accepteret ved oprettelse af brugerprofil.
Bruger Profil
§1.1 Brugernavne
Når du opretter en brugerprofil på 1roW.dk skal dit navn være af en hvis seriøsitet. Det vil sige at navne som fx "Se-min-tisser", "Hesten-med-støvler-på" osv ikke er tilladte. Navnet må ligeledes ikke være anstødeligt eller racistisk på nogen måde. Opretter du en profil med et navn som ikke overholder reglementet, vil denne blive slettet øjeblikkeligt.

§1.2 Profilinformationer
Alle personlige informationer som kan oplyses i profilerne, skal være korrekte. Det vil sige at du ikke må skrive dig som 20 år gammel hvis du fx er 14 år gammel. Alle former hvor man udgiver sig for at være en anden end den man er, er banlyst. Her indgår ting som: Navn, Alder, Køn & By/Land. Samme regel gælder for kontaktinformationer. Vil du ikke oplyse dine kontakt oplysninger, så lad dem være blanke og lad være med at skrive en falsk mail, msn mail eller lign. på.

§1.3 Profilbilleder
Det er forbudt at tilføje billeder hvor man udgiver sig for at være en anden via fx ens profiltekst. Samtidig må billedet på ingen måde være anstødeligt ved brug af fx pornografisk eller racistisk materiale. Vi ser samtidig også at de billeder man tilføjer har et vist kvalitets niveau.

§1.4 Profiltekster
Hvis man ønsker at linke til diverse ting i ens profiltekst, skal det der er linket til være Copyrightet til en selv, hvis man ikke har fået tilladelse fra den retmæssige ejermand. Dette er pga mange sider ikke ønsker at andre "deeplinker" til deres materiale og derfor klager til os, da trafikken kommer fra vores site.

§1.5 Interne Beskeder
Ved brug af det interne mailsystem er det forbudt at køre personlig hetz, tilsvine eller på anden måde udøve psykisk terror mod andre brugere. Det er ligeledes forbudt at bruge systemet til at videresende og opbygge spambeskeder, videresende reklame for andre sider o.lign. Overtrædelse af dette vil resultere i direkte fjernelse af ens profil.
Kommentarer
§2.1 Kommentarer
En kommentar skal være tydelig og give mening. Så læs den venligst igennem en ekstra gang inden du tilføjer den, og gennemgå den for stavefejl osv.

§2.2 Smileys
Overdreven brug af smileys er ikke nødvendigt, og er forbudt. Derudover er en kommentar et stykke tekst hvorpå man debatere/kommentere den gældende artikel. En kommentar indenholder ikke kun en ":)".

§2.3 Relevans
Når man skriver en kommentar, så holder man sig til det emne som nyheden/artiklen/bidraget osv. handler om.

§2.4 Diskutioner
Har i lyst til at diskutere så hold diskutionen på et relevant plan. Tilsvininger der flyver igennem luften er ikke noget vi gider at se på, og kommentarer indenholdende disse, vil blive slettet øjeblikkeligt.

§2.5 Reklamering
Reklamer som ikke har relevans til det emne der bliver diskuteret har ingen steder hjemme. Kommentarer med disse vil blive slettet øjeblikkeligt.
Chat
§3.1 Brug af Chatfunktionen
Ved brug af vores Chatfunktion gælder der de samme regler som anden brug af IRC netværket Quakenet. Derfor skal alle retningslinier der er sat af Quakenets operators overholdes. For udvidet regelsæt omkring brugen af Quakenet henvises der til Quakenet.org.

§3.2 Opførelse
Alt kommunikation på vores Chat skal ske i henhold til nævnte regler i §2.4 & §2.5. Altså gælder alle regler omkring tone, diskutioner og reklamering på fuldt ud samme måde som i vores kommentarsektioner.

§3.3 Brug af andre Chatkanaler samt funktioner
Vælger man at bruge vores Webclient til at færdes på Quakenet uden for vores Chatkanaler er dette på eget ansvar. Dog gælder samtlige regler stadig. Samtidig vil alle former for funktionsmisbrug, spam, reklamering, auth misbrug eller andet blive straffet hårdt. Bliver det opdaget vil alle informationer på den pågældende bruger blive givet til administrerende personale på Quakenet netværket, samtidig med at brugeren vil blive fjernet fra vores site.

§3.4 Administratorer og straf
Alle administratorer der er at finde på chatten vil være markeret med et "@" foran deres navn i deltagerlisten. Disse personer kan til hver en tid vælge at fjerne dig fra chatten hvis din opførelse eller færden er strid med vores regler for brug. Mener du at du er blevet fjernet fra chatten ved en fejl, eller at du har taget din straf, skriv da til info@1roW.dk.
Administration
§4.1 Admins og kontrol
Vi gør opmærksom at en administrator af sitet, til enhver tid kan gå ind og slå ned på ting som han føler er forkert. Det vil sige at admin altid har mulighed for at gå ind og give en straf for ting der er upassende, selvom disse ikke er omtalt i dette regelsæt.

§4.2 Sletning og editering
Hvis en administrator af 1roW.dk finder indlæg, profiler, kommentarer eller lign. anstødelige eller på anden måde finder at disse bryder reglerne for dette site kan disse til enhver tid vælge at slette eller editere i det gældende indlæg uden varsel og, eller begrundelse.
Opskrifter
§5.1 Indlæg i Opskrifts sektionen
Når man skriver et indlæg i Opskrifts sektionen skal dette være rationelt og ikke bare tilføjes for sjovt. Det vil sige at indlæg som "Pik i and" eller lign. ikke gælder som en opskrift. Kun gennemarbejdede opskrifter skal tilføjes til denne sektion.

§5.2 Tekstmateriale i tilføjede Opskrifter
Tilføjer man en opskrift gælder de samme regler for indhold i tekster, som ved oprettelse af Kommentarer, se §2.1 - §2.5.
Copyright / Ophavsret
§6.1 Regler om Ophavsret
Vi henviser her til vores uddybende side angående Regler for Ophavsret og Copyright
Ændringer af Regler
§7.1 Regelændringer
1roW - Denmark forbeholder sig rettighederne til at rette, ændre, tilføje eller slette regler fra sitet til hver en tid uden varsel eller begrundelse.

§7.2 Ansvar for ændringer
Det vil uden undtagelser altid være brugerens pligt at holde sig ajour med hvilke regelændringer der er trådt i kraft. 1roW - Denmark vil derfor aldrig kunne sættes til ansvar for personers færden der ikke har opdateret sig omkring nye regler / ændringer af regler. Dertil vil det ligeledes sige at begrundelser for ens færden der er bygget på ens egen mangel på research ikke vil blive godtaget.

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums