Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Tarteletter med hønsekød og asparges

Kategori: Hovedretter
Oprettet: d. 21-3-2010 @ 18:50
Kommentarer: 0

Højtid: ingen
Tilberedningstid i alt: 2 timer
Arbejdstid: 45 min
Antal kuverter: Vælg antal


Af: Bette

Ingredienser
1 stk hel kylling
2 gulerødder
1 pose frisk persille
3 kviste frisk timian
1 stk porre
8 tarteletter
10 hvide asparges
10 g Smør
1 1/2 spsk hvedemel
køkkensalt
peber

Pynt:
frisk persille
Brugerens beskrivelse
Fremgangsmåde
-Vask gulerødderne og skræl dem eventuelt. Skær et kryds 10-15 cm ned i den grønne ende af porren, skyl grundigt mellem alle bladene, og skær porren i tre stykker. Skyl aspargesene og bræk den nederste seje del af. Skær dem ud i mindre stykker.

-Vask kyllingen grundigt under den kolde hane,og rens den for eventuelle rester af indvolde. Læg kyllingen i en gryde sammen med 2 spsk salt. Hæld vand i gryden, så kyllingen er helt dækket, og sæt den på komfuret ved jævn varme.

-Skru lidt ned, når vandet koger, og fjern skummet på vandets overflade med en spiseske. Kom alle grøntsagerne(gem lidt persille til pynt) undtagen asparges i gryden, og kog det hele i ca. 1 1/2 time.

-Tag kyllingen op af gryden med en hulske, og lad den køle af i mindst 1/2 time. Si suppen gennem et klæde lagt i en sigte, og fjern fedtet på overfladen med en spiseske.

-Imens koges asparges ca.15 minutter i lidt letsaltet vand (gemmes til sovsen).

-Fjern skindet fra kyllingens brystfileter, og tag dem af kyllingen. Skær kødet i stykker på ca. 2 x 2 cm, og sæt dem til side sammen med aspargesstykkerne.

-Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet og pisk godt, så det samler sig. Hæld ca. 1 dl af suppen fra kyllingen i gryden og pisk igen, til det er blevet en ensartet masse. Hæld igen 1 dl suppe/aspargesvand i gryden og pisk.

-Skru ned for varmen, og kom kyllingestykkerne i sovsen, og rør hele tiden i den. Kom aspargesstykkerne i sovsen i ca. 5 minutter. Sæt tarteletterne på brødristeren i 1 minut eller varm dem et par min.i ovnen. Kom fyldet i tarteletterne, drys med hakket persille og server dem med det samme. Tip: der kan godt bruges asparges fra dåse i stedet for friske.

Udskrift venlig udgave    Tilbage til Kategorier

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums