Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Grøn koncert 2008 - Hvem, hvad, hvor?
Kategori: Artikel
Oprettet: d. 10-7-2008 @ 21:22
Kommentarer: 5



Af: WaCkY

De populærer Grønne koncerter drager for 26. år i træk ud i det danske land for at underholde den danske befolkning og samtidig skrabe nogen penge sammen til Muskelsvindfonden.
Men hvem kommer og spiller og hvor sker det hele? Vi kigger nærmere på det.

Hvor og hvornår?
De grønne koncerter kommer i år til 8 forskellige byer jævnt fordelt over hele landet og det hele sker mellem d. 17. & 27. Juli.
De lander på følgende steder og tidspunkter.
Esbjerg d. 17. Juli
- Mere info

Herning d. 18. Juli
- Mere info

Århus d. 19. Juli
- Mere info

Aalborg d. 20. Juli
- Mere info

Kolding d. 24. Juli
- Mere info

Odense d. 25. Juli
- Mere info

Næstved d. 26. Juli
- Mere info

København d. 27. Juli
- Mere info

Jeg vil se programmet for hel****!!!
Årets program er nok et af de bedste i længere tid og indenholder nogen overraskelse og gengangere. Personligt kan jeg ikke finde noget som ikke direkte tiltaler mig. Vi får nogen af de gode gamle på scenen igen og så har vi en bandgendannelse som de fleste tidligere ikke ville have troet på. Lad os se på det!
Programmet til de Grønne Koncerter 2008


Kl. 12.30 Koncertpladsen åbner


Kl. 13.10 - Suspekt
Med deres hardcore gangster-rap tekster skal Suspekt nok få åbnet koncerterne med manér. De fire medlemmer af gruppen, Bai-D, Orgi-E, Rune Rask og Trool.s der alle kommer fra Albertslund kan ihvertfald levere et nummer som i 1roW sammenhæng er meget kendt, nemlig "Kinky Fætter".


Kl. 13.45 - MC´s Fight Night Tag Team Battle - Semifinaler
Kl. 17.25 - MC´s Fight Night Tag Team Battle - Finale

Allerede sidste år indtog MC´s Fight Night koncerterne med deres boksering og tilsvindende rim. Igen i år stiller de op og denne gang er det med rapperne Kejser A, Ham den Lange, Shake, Fantomet, Pede B, Rødhætte, Mikl og Henrik Hass som teamer sammen 2 og 2 for at banke de andre hold til jorden i Semi og finalen. Finalen kommer, som man kan se, mellem Nik & Jay og Aqua.


Kl. 14.50 - Magtens Korridorer
Efter semifinalen skal vi have de kendte danske Magtens Korridorer på scenen! Med deres prisvindende hit "Lorteparforhold" skal de nok få pladsen til at gynge. Efter at Magtens Korridorer blev udtaget til P3´s karrierekanonen i 2005 har de 5 drenge, Johan, Niklas, Rasmus, Terkel og Anders, arbejdet sig op med deres 2 albums, "Friværdi" & "Det Krøllede Håb", og har banket deres musik ind i historien.


Kl. 15.45 - Burhan G
Da Burhan G i 3. klasse begyndte at synge i det Københavnske drengekor var der nok ingen der havde forstillet sig at han ville være der hvor han er i dag. Med hits som "Burhan G", "Take U home" & "Who is he" har han sørget for at mange af os har haft massere af timer med god musik i radioen og han vil helt sikkert også give os en god tid til koncerterne!


Kl. 16.20 - Nik & Jay
De to drengerøve Niclas Genckel Petersen og Jannik Brandt Thomsen vil også være på de grønne koncerter i år. Med deres partypop og club hits vil de helt sikkert lægge de unge tøser ned med et brag endnu en gang.
Siden de startede i 2001 har de indtaget landet med club hits som "Lækker", "I Love Ya" & "Boing" og ballader som "En dag tilbage" og "Hvad nu hvis?".


Kl. 18.10 - Aqua - 1roW GODKENDT!
Årets overraskelse ved de Grønne Koncerter kommer nok fra det gamle band "Aqua" som specielt er blevet gendannet til årets koncerter.
Da Lene, Rene, Søren & Claus i 1996 udgav singlen "Roses are red" under navnet Aqua strøg den direkte til tops på alle hitlister i Danmark og Norge, men deres internationale gennembrud kom da de udgav singlen "Barbie girl" som solgte hele 4 millioner kopier. Med tiden bankede Aqua hits ud på stribe og alle var sange som folk skrålede med på hele tiden og mon ikke det også sker på pladserne rundt omkring i landet når de kommer på scenen.
Der er ikke meget andet at sige end, Barbie girl back in buisness, det er fandeme 1roW GODKENDT!!


Kl. 19.15 - Spleen United
Bandet som selv beskriver deres musik som "selvtillidsforstærkende" består af Bjarke og Gaute Neimann, Kasper Nørlund og Rune Wehner. De startede i 2005 med deres debut album, "Godspeed Into The Mainstream" som indenholdte hits som, "Heroin Unltd", "In Peak Fitness Condition", "Spleen United" og "She Falls In Love With Machines". De kommer på lige inden årets afsluttende band som er kendt for at vælte hele pladsen med deres optræden, så mon ikke at de sørger for at vi er varme til afslutningen!


Kl. 19.50 - D-A-D - 1roW GODKENDT!
Det afsluttende band til årets koncerter er nogen vi vist alle kender, nemlig DAD! Vi snakker her om et band der virkelig kender til det at spille på de grønne koncerter da det er deres 5. gang at de dukker op på scenen for at afslutte det der har været en forhåbentlig perfekt dag! Med deres hits som "Sleeping my day away", Everything Glows og "Laugh and a half" er der garanteret underholdning til sidste bajer!


Kl. 21.00 Grøn Koncert slutter

Som man kan se så har årets Grønne Koncerter rigtig godt program foran sig og der er en masse navne at se frem til, dog skal vi gøre opmærksom på at det nok gælder om at have tøjet i orden inden man drager afsted, da vi efter udsigterne, ikke har vejrguderne på vores side i år. Men man kan selvfølgelig se det på den positive side og håbe på at det ændre sig ligesom det næsten altid gør!
Links & ting med relation til dette indlæg
Sommer 2008: Arrangementer (Artikel)
Grøn Koncerts hjemmeside

Af: zlasher
zlasher
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Sted 2005 - Årets Veninde 2005 - 1roW Prisen 2005 Sportsdag 2008: Årets Fodboldspiller Vinder af Wii Bowling Turnering #2

nice :D det bliver noget af en dag med så godt musik og massere af øl
d. 14-7-2008 @ 22:09

Besøg Profil

Af: Teddah
Teddah
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Vinder af Nytårskonkurrencen 2008

Puha.. Så skal vi jo til at være stive, igen igen.. :D
d. 17-7-2008 @ 15:29

Besøg Profil

Af: WaCkY
WaCkY
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Bommert 2005 - Årets Brandert 2005 - Årets Computernørd 2005 - Årets Ledelsesmedlem 2005 Sportsdag 2008: Vinder af Fodboldturneringen Vinder af Brudlykke.dk Fifa turnering #2 - Vinder af Fifa Turnering #1 - Vinder af Wii Bowling Turnering #1 - Vinder af Fifa Turnering #2

wuhu! :D
d. 17-7-2008 @ 15:31

Besøg Profil

Af: zlasher
zlasher
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Sted 2005 - Årets Veninde 2005 - 1roW Prisen 2005 Sportsdag 2008: Årets Fodboldspiller Vinder af Wii Bowling Turnering #2

hvor drikker vi bagefter ?
d. 22-7-2008 @ 17:54

Besøg Profil

Af: WaCkY
WaCkY
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Bommert 2005 - Årets Brandert 2005 - Årets Computernørd 2005 - Årets Ledelsesmedlem 2005 Sportsdag 2008: Vinder af Fodboldturneringen Vinder af Brudlykke.dk Fifa turnering #2 - Vinder af Fifa Turnering #1 - Vinder af Wii Bowling Turnering #1 - Vinder af Fifa Turnering #2

Aaaargh... Godt spørgsmål... Ved faktisk ikke hvor vi skal spise/drikke efter koncerten... Vi må finde på noget! :D
d. 24-7-2008 @ 15:02

Besøg Profil

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums